Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Canon Pixma iP3600

Přidat recenzi

Inkoustová tiskárna - Fototiskárna - Canon - inkoustové - A4 - Barevný tisk - Oddělené náplně

Technologie tisku: inkoustová Tisk: barevný Max. rozlišení (DPI): 96002400 Možnost bezokrajového tisku : ANO Možnost oboustranného tisku: NE Max. velikost tisku (cm): A4 - 21 x... více »

Kde koupit

4% (2)

Doporučení od zákazníků

5 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(13 z 13 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Za tuto cenu dostanete určitě kvalitní tiskárnu se kterou by měl být průměrný uživatel spokojený. Na kvalitní fotopapír vytisknete fotografie odpovídající kvalitě fotek z minilabu. Nemusíte se ani bát použít kvalitní alternativní náplně, protože posun barev je opravdu jen těžce rozpoznatelný. Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(12 z 19 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Pravdou je, že velikost, 5zásobníků barev, místo minulých tří, všechny tyto "nedostatky" jsem před koupí znal, ale když jsem dodatečně porovnal mnohem složitější obsluhu a hlavně překážející podavač kancelářského papíru jistotně bych tiskárnu Canon Pixma iP 3600 nikomu nedoporučil. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Canon Pixma iP3600

Ověřený zákazník OK Computers

Jaroslav Ruzicka

Přidáno: 12. dubna 2012

Zakoupeno v OK Computers

Doporučuje produkt

Dobrý poměr kvality a ceny pro tisk fotografií.

aqaqaq

Ověřený zákazník EuroKing

Přidáno: 29. listopadu 2011

Zakoupeno v EuroKing

• slušná cena
  • v balení není kabel USB, což je hloupé

Když si něco koupím a doma to rozbalím, rád bych to hned i vyzkoušel a né abych k tomu ještě musel dokupovat kabel. Nechápu proč ho tam nedaj.

• Ne (2)
Ověřený zákazník KASA.cz

Jaromír Rokos

Přidáno: 5. listopadu 2011

(Upraveno 5. listopadu 2011)

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • Dobrý tisk, rozdělené nápně inkoustů

Pro běžný tisk i foto vyhovující

Přidáno: 30. května 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Velmi kvalitní tiskárna za rozumnou cenu

Velmi dobré zařízení

• Ano (1)
Ověřený zákazník LOSAN

Přidáno: 5. dubna 2011

Zakoupeno v LOSAN

• Cena
  • Provozní náklady
  • Rychlost tisku

Poměrně kvalitní tisk za rozumné provozní náklady

• Ano (1)
A.Warhol

A.Warhol

Přidáno: 31. ledna 2011

• poměrně rychlý tisk
  • povedený design tiskárny
  • použité materiály
  • dílenské zpracování
  • kvalitní rozlišiní a živé barvy
  • super cena
  • opravdu tichy provoz
  • nic se s ní nestalo, necvaká, neskřípe
  • docela velká spotřeba barevných náplní a tím se i cenově prodražuje
  • nemá oboustranný tisk
  • docela velká hmotnost

Tuto tiskárnu Canon máme z důvodu tisknuti fotografií nebo obrázků a k tomuto účelu poslouží parosto geiálně. Kvalita tisku je špičková ani se mi nechce věřit, že to zvládne takto levná tiskárna. Bohužel to spolu nese i negativum a to docela velkou spotřebu barevných náplní, které nepatří zrovna k nejlevnějším. Provoz je velice tichý, vadí mi jen, že není schopná udělat oboustranný tisk. Na tisk dokumentů bych doporučoval pořídit si spíše laserovou tiskárnu se scanerem. Tato je vyloženě na fotografie, ale zase je v tom skvělá.

• Ano (4)
Ivico

Ivico

Přidáno: 18. ledna 2011

• 1) docela rychlá a tichá
  • 2) atraktivní dizajn (nebo máte doma matný i nábytek?)
  • 3) perfektní barvy v rozlišení lepší bež z FotoLabu
  • 1) náklady na tisk :))

Začínal jsem před lety s Canon iP4000, kterou má doma na běžný tisk dodnes, levné náklady na náhradní inkoustové kazety. Jen trouba tvrdí,l že její rozlišení fotoaparát nevyužije, nic o tom neví!!! Mám zrcadlovku Nikon D3100 14,8Mpx a jsem s tiskem spokojen. Spodní zásobník mi nevadí, tisknu výhradně přes horní, protože téměř vždy používám silnější Foto papír (160g až 260g). Spodní by mi tyto papíry stejně nevzal. Oboustranný tisk nijak nevyužiji, proto jsem nešel do iP4850, tato tiskárna by měla mít stejně kvalitní výstup jako iP4850. Zatím spokojenost. Možná pro variabilitu chybí WiFi, ale to jsem mohl jít do multifunkce, která má stejné parametry, skener i WiFi. Ale za jednou takovou cenu.

• Ano (4)
CSTORE.CZ

CSTORE.CZ

Přidáno: 14. listopadu 2010

• Tuto tiskárnu jsme testovali u nás na prodejně jak s originálními náplněmi, tak s náplněmi PrintLine a musím říct, že výsledky s takto levnou tiskárnou jsou velice dobré jak s originálem, tak alternativou (PrintLine). Tiskárna je poměrně tichá a rychlost tisku je trochu vyšší než by se u takto levné tiskárny dalo očekávat.
  • Nevýhodou při tisku na fotopapír jsou stopy po podávacích kolečkách, ale ty jsou viditelné jen proti světlu.

• Ano (13)
koupik

koupik

Přidáno: 31. července 2010

(Upraveno 31. července 2010)

• Tiskne opravdu nádherné fotky
  • Rychlost tisku
  • kvalita tisku
  • design tiskárny je atraktivní a moc hezký
  • Tiskárna je hezký doplněk do domácnosti
  • Velmi dobře přijatelná cena
  • Spolehlivá značka Canon
  • Tiskárna má sice hezký design, ale usazuje se na ní hodně prach
  • Spodní chytač

Tuto tiskárna od značky Canon mám již půl roku. Předtím jsem vystřídala dvě tiskárny taktéž značky- Canon. Vybírám si už pouze tiskárny této značky, jsem s nimi moc spokojená. Tiskárna tiskne opravdu nádherné fotky. Potěšila mě rychlost a kvalita tisku. Tiskárna má spoustu funkcí, které každý ocení. Design tiskárny je hezký a atraktivní. Je to hezký doplněk do domácnosti. Také cena je dobrá. jediným mínusem je snad že se na lesklý povrch chytá velmi rychle prach, takže každé zrnko prachu jde vidět. . A také ještě spodní chytač, který trošku trčí. Takže výsledek: tiskárnu mohu jen doporučit.

• Ano (6)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník AZelektro.cz

Katka

Přidáno: 4. června 2010

(Upraveno 4. června 2010)

Zakoupeno v AZelektro.cz

• Nádherné fotky,opravdu jako z fotograffie. Máme 4. děti,takže spousta fotek.Takhle si je můžu tisknout sama.

• Ano (3)
  • Ne (3)
natach

natach

Přidáno: 17. května 2010

(Upraveno 17. května 2010)

• Cena, kvalita, desing, funkce, dobrá značka

Tuto tiskárnu bych doporučila spíš do domácnosti a nebo do menších firem. Mě osobně tento produkt vyhovuje svými funkcemi, rychlostí, kvalitou a desingem. Já osobně jsem vybírala jenom tiskárny Canon, protože už jsem měla u nich více tiskáren a všechny mě vyhovovali. Na první pohled mě zaujala svým tvarem a svými funkcemi, které jsou pokročilé. Tisknula jsem pár fotek a ta kvalita je úžasná. Já ráda fotografuji a tak využiju i přímo tisknutí fotek z fotoaparátu a videokamery. Jenom u této tiskárny mě mrzí že nemá displej a wifi, protože by to bylo jednoduší a nebylo by zapotřebí tolik drátů, ale i přesto jsem s touto tiskárnou spokojena jak s funkcema, tak i s rychlostí tisku dokumentů, ale i fotek. Ačkoliv je tato tiskárna dražší určitě se vyplatí pro lidi, kteří často tisknou.

• Ano (9)
Ověřený zákazník IT-SW.CZ

Intus

Přidáno: 15. května 2010

(Upraveno 15. května 2010)

Zakoupeno v IT-SW.CZ

• Výrobek byl 2x vyhodnocen v časopise PPK jako nejlepší tiskárna. Oslnilo nás asi rozlišení 9600x2400 dpi.
  • Rozlišení, které je hlavní předností tiskárny nevyužijete, protože běžné fotoaparáty ho nedosáhnou. Ve srovnání s mou předchozí tiskárnou Canon i250 je tato zbytečně veliká, navíc jí ještě zvětšuje podavač kancelářského papíru krytý naprosto nefunkčním krytem. Pro podávání fotopapírů je jiný vstup, výstup je sice společný, ale krytý dvířky, která nesmíte zapomenout předem otevřít.
  • Barva tiskárny je lesklé rakve, poctivě přitahuje veškerý prach a je na ní každé zrnko vidět.
  • Je to zbytečně složitý výrobek, připadá mně moderní auto s tichým motorem, kterému je obětováno jedno sedadlo a jedny vstupní dveře.

• Ano (12)
  • Ne (7)
Lintu

Lintu

Přidáno: 13. února 2010

• vzhled
  • kvalita
  • spodní chytač

Tiskárna se sama zapne když chcete něco tisknout (po nastavení) , sama se i čistí. Tiskne dobře pokud má barvy :). Ale spodní chytač nějak nebral papír. Když tiskárnu zvednete a jaksi to tam urovnáte funguje dobře. Její černá barva je dosti leská. I náš apoušek se v ní vydí. Můžete jí v krizovém případě pouřívat i jako zrcadlo.
Je podle mě a taky o proti naší minulé tiskárně dost nízká, což je také plus. Tam kde vychází papír při tisku se dá krásně rozložit držák. Což dělám pokaždé protože mě to baví....Jak už jsem psala o spodním chytači tak se možná obáváte že bude překážet. Ano je vysunutý z tiskárny trochu ven, zhruba asi 20cm. Když vám to bude ale hodně vadit můžete z ní papíry vyndat a zasunout. Místo toho používat běžně horní chytač.

Tiskárnu tedy mohu jen doporučit.

• Ano (5)

Přidáno: 22. února 2012

(Upraveno 22. února 2012)

nevlastním

• Ne (6)