Poradna Tiskárny


Autor: | Vloženo: 23.11.2017 000 18:33 | Témata: Poradna Tiskárny

Jakou tiskárnu pro občasný černobílý tisk?

Dobrý den, tiskneme tak 3 strany do měsíce, černobíle. Měl jsem inkoustovou tiskárnu, ale pochopitelně jí tato frekvence tisku nevyhovovala a zaschla barva v tiskové hlavě a nejde pročistit. Nová hlava stojí téměř to, co nová tiskárna. Proto přemýšlím, jestli by nebylo lepší pořídit laserovou tiskárnu - ale s laserem nemám zkušenosti, takže nevím, jestli tato nízká frekvence nemá zase jiná rizika.
Zatím řeším občasný tisk v copy centru a přijde mi to nejekonomičtější, ale bohužel občas potřebujeme něco akutně, takže doma nějakou tiskárnu budeme potřebovat (a za tu akutnost se hol bohužel platí :().
Nebo mi doporučíte nějakou inkoustovku, která je nějak lépe chráněná proti zaschnutí? Větší spotřeba barvy při čištění mi nevadí, to je holt daň. Ale nerad bych po pár měsících vyhazoval celé zařízení, protože opět odejde tisková hlava.... Minulá tiskárna byla stará cca 5 let, tak třeba je u novějších modelu tento problém nějak lépe vyřešen....
Předem děkuji

  • 23. listopadu 2017 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

    Dobrý den, pane Dvořáků,

    v této frekvenci tisku doporučujeme spíše laserovou tiskárnu. Budete chtít spíš jednoúčelové zařízení nebo nějakou multifunkční tiskárnu se skenerem a možností kopírování?

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.