Poradna Tiskárny


Autor: Petr25 | Vloženo: 02.01.2018 000 11:13 | Témata: Poradna Tiskárny

Petr25

Petr25

Jakou laserovou multifunkční tiskárnu vybrat?

Sháním multifunkční laserovou tiskárnu. Nevím si ale rady s výběrem. Potřebuji aby měla skenování, kopírování a tisk. Na text a drobné obrázky. Žádné fotky. Nejlépe barevnou ale i černobílou. Vzhledem k rozpočtu 2500-4000 si myslím že stejně barevnou neseženu. Stačí na text a drobné obrázky tiskárna s rozlišením 600x600? Našel jsem takovou od HP. Nebo raději Samsung s 1200x1200? A pokud by měla i wifi, bylo by to skvělé. Děkuji za rady.

  • 2. ledna 2018 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

    Dobrý den, Petře,

    co se týče Vašeho požadavku na tiskárnu tak barevná tiskárna je v multifunkčním provedení pouze jedna a to Lexmark CX317dn, kterou ještě někteří dodavatelé mají skladem. U této barevné tiskárny však zvažte její rentabilitu, jelikož nový spotřební materiál vychází na podstatně více peněz než je cena této tiskárny, což se dá říci o všech barevných laserových tiskárnách v této cenové kategorii...

    Jako rozumnou volbu však doporučujeme spíše nákup pouze černobílého zařízení od společnosti HP typ HP LaserJet Pro MFP M26a. Jedná se o tiskárnu na jednosložkový spotřební materiál resp. tonerová kazeta obsahuje zobrazovací válec a při výměně tak měníte všechny důležité komponenty ovlivňující kvalitu výstupů. Také lze do této tiskárny využívat alternativní spotřební materiál a tím náklady na provoz výrazně snížit.

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.