Nejnovější recenze ze sekce Tiskárny
Splnil má očekávání. Nepotřebovala jsem nic složitého.
- Rozměry v nákresu neodpovídaly skutečnosti, proto byl výrobek vrácen.
Pracuje spolehlivě
Splňuje moje požadavky, jsem spokojená
Vše funguje, jak má.
- jednoduché zapojení a skenování mobilem/tabletem
praktická malá tiskárna s mobilní aplikací
Tiskárna je velice hezky řešená, návod stručný, ale perfektně navede. Předmět bych koupila znova.
- Dobrá cena
Nic
Tiskárna je úplně dle mých představ, malá, výkonná a rychlá
pomalejší, ale plně funkční
- Menší, lehčí než starší modely, nádržky na inkousty už jsou uvnitř, takže nejsou uchycené zvenku na boku.
- Tiskárnu jsem obratem vracel, protože jsem měl smůlu na kus, který vůbec nechtěl tisknout modře. Koupil jsem na Alze, takže tam naštěstí bylo vrácení bez problémů.
- Měl jsem starší typ této řady a obecně software byl uživatelsky mnohem přívětivější, tady z toho nového jsem značně v rozpacích.
- Tiskárnu jsem rozchodil pouze přes USB kabel, vůbec mi nešla přidat do místní Wi-Fi sítě, mám nový modem přímo od T-Mobilu s WPS.
Každá další nová verze těchto tiskáren je udělaná čím dál víc z aušusových materiálů. Konkrétně na tohle zpracování se strašně chytá prach. Starší tiskárny měly takový kultivovanější zvuk při tisku, tohle je řezání pilou. Oproti předchozím modelům je menší a kompaktnější, nádržky na inkoust jsou implementovány dovnitř, takže už nejsou v něm tiskárny.
- Navrat k HP, jsou to nejlepsi laserove tiskarny
- Rychlost a kvalita tisku
- Suplikovy zasobnik na papir, nikde to neprekazi, neprasi se na nej
- Jednoducha instalace, sdileni v siti
- možnosti připojení
- 3 letá záruka
- není možnost tisk speciálních papírů (např.silnějších)
- ceny tonerů
- Malé náklady na tisk, možnost tisku přes Wifi připojení
- Tiskárna vytiskla necelých 300 stránek v domácím prostředí, celou dobu na jednom místě v teple, suchu a najednou bez hlášení chyby přestala komunikovat s PC, nevytiskne nic. Nejde instalovat firmware, nejde ani po resetu tiskárny
Hezké ale bohužel při ceně, kterou jsem zaplatil za tuto laserovou barevnou tiskárnu, na to, že je po 300 stránkách A4 na vyhození asi není dobré poměr cena/výkon.
- Výkon vs. cena
- Nemá automatický oboustranný tisk.
Šikovná za super cenu, WiFi připojení bez problémů.
- Hlučnost , nekompletní ( nebo uvedeno., že zboží bude NEkopletní)
Zakoupil jsem jako náhradu staré laserové tiskárny CLP-320. Snadná instalace a zprovoznění tiskárny. Oceňuji u tiskárny wifi router a automatický duplexní tisk. Tisknu denně cca 5 listů a zatím sice jen krátce v provozu ale nemám co vytknout.
- Asi nejmenší laserová tiskárna která je k mání.
- kvalita tisku odpovídá mým očekáváním
- Tisk z Androidu není podporován aplikací výrobce
- První kus reklamován hned po vytisknutí testovací stránky. Druhý v pořádku .