Poradna Xerox Phaser 6020BI

Autor: | Vloženo: 15.11.2017 000 08:05 | Témata: Poradna Xerox Phaser 6020BI

Dotaz k produktu

Dobrý den, mám následující dotazy : 1. Jak je to u této LED tiskárny s tiskem obrázků a fotografií , dají se vytisknout i na obyčejný kancelářský papír ? U inkoustové tiskárny to nejde, papír se promáčí a výtisk je nepoužitelný. 2. Má tato tiskárna nižší spotřebu při barevném tisku než tiskárna inkoustová ? 3. Jaký je zásadní rozdíl mezi laserem obyčejným a laserem LED ? 4. Co vše se u barevné laserové tiskárny mění, je to to stejné jako u černobílé laserové tiskárny ? 5. Má barevná laserová tiskárna stejnou životnost jako černobílá laserová tiskárna ? 6. Musí se při tisku zásobník s papírem rozložit nebo je trvale zasunutý v tiskárně ? 7. Opravdu má tiskárna manuální duplex ? 8. Je ovládací software tiskárny Česky ? Předpokládám že výhodná cena této tiskárny je dána absencí displaye, LAN připojení a automatického duplexu, tedy že se dá této značce a tomuto modelu důvěřovat. Sloužila by mi v domácnosti.

  • 15. listopadu 2017 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

    Dobrý den, Jirko,

    k Vašim dotazum:
    1. Ano, u laserové tiskárny lze tisknout i na obyčejný kancelářský papír, ale lze využít i speciální grafické papíry určené přímo pro tisk fotografií apod. např. Color Copy apod.
    2. Spotřeba se odvíjí od pokrytí stránky, tudíž pokud budete tisknout na cele stránky, tak bude spotřeba inkoustu i tonerů velká a naopak.
    3. Rozdíl mezi laserovou a LED tiskárnou je ve způsobu osvitu optického válce, LED technologie je v tomto novější, zařízení s ní kompaktnější, rychlejší a ostřejší při menších detailech a malém textu.
    4. U této barevné laserové tiskárny se mění uživatelsky pouze tonerové kazety CMYK. U ostatních tiskáren to může být další spotřební materiál (optické válce, odpadní nádobky, přenosové pásy atd.)
    5. Životnost je opět individuální, záleží na konkrétní frekvenci používání, samotném způsobu užití, používáaném spotřebním materiálu apod. - nelze tak jednoznačně odpovědět
    6. Zásobník u této tiskárny musí být trvale otevřený, jelikož je o něj opřen kancelářský papír.
    7. Ano, tiskárna podporuje ruční duplex
    8. Podle našich informací čeština není v ovladači podporována, ale tuto informaci Vám nemůžeme garantovat
    Pro domácí užití by neměl být s tiskárnou problém, zvažte však náklady na spotřební materiál, který budete podle intenzity tisku dokupovat. Tyto náklady jsou aktuálně cca 5.500,- Kč s DPH za kompletní sadu tonerových kazet, což výrazně převyšuje cenu nového zařízení...

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    http://www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.